Η Ιστορία μας

Επαγγελματική ομάδα Ε & Α αφιερωμένη στην ARM

Πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη


Το εργοστάσιό μας

Ως προμηθευτής της τεχνολογικής λύσης πλατφόρμας ανάπτυξης πλατφόρμας ARM, η Shenzhen Thinkcore Technology Co, Ltd, επίσης εξειδικευμένος Κατασκευαστής, αφιερωμένος στην ανάπτυξη, παραγωγή και εξυπηρέτηση λογισμικού και υλικού προστιθέμενης αξίας στην ενσωματωμένη περιοχή όταν ιδρύθηκε.


Με πλούσια εμπειρία στη βιομηχανία ανάπτυξης σανίδων, τεχνική δύναμη, καλές πρακτικές εσωτερικής διαχείρισης, επαγγελματίες μηχανικούς, παγκόσμια προμήθεια, δίκτυο προμηθειών, το Thinkcore παρέχει επαγγελματική, εξαιρετική, γρήγορη προπώληση, εξυπηρέτηση μετά την πώληση και τεχνική υποστήριξη.


Πολλοί ηπειρωτικοί πελάτες στην Κίνα ήταν καλοί συνεργάτες μαζί μας. Οι πελάτες μπορούν να μας απαντήσουν σχετικά με την τεχνολογία και την πλήρη λύση της εφαρμογής. Μπορεί να εξοικονομήσει πολύ χρόνο και κόστος όταν εισέρχεστε σε μια νέα αγορά για να αδράξετε την επιχειρηματική ευκαιρία.


Βασισμένο σε επεξεργαστή ARM 32-bit και 64-bit που χρησιμοποιούνται ευρέως στην ενσωματωμένη βιομηχανία, το Thinkcore βελτιστοποιεί τον σχεδιασμό κυκλωμάτων, ελέγχει αυστηρά το κόστος υλικού και συνδυάζει λειτουργικά συστήματα όπως Android, Linux, Ubuntu, Debian για την κυκλοφορία εξαιρετικών λύσεων για εργοστάσια και Ε & Α ιδρύματα.


Επικεντρωμένο στην ενσωματωμένη πλατφόρμα ανάπτυξης ARM της Rockchip, με επεξεργαστές όπως RK3399, PX30, RK3288, RK1808, RV1109/RV1126, RK3568, RK3566, RK3588etc.,


Οι πελάτες μπορούν να προσαρμόσουν επαγγελματικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού πλατφόρμας υλικού (Σχεδίαση και σχεδιασμός PCB και BOM), προσαρμογή λειτουργικού συστήματος, ανάπτυξη λογισμικού προγράμματος οδήγησης και εφαρμογής κ.λπ.



Εφαρμογή προϊόντος

Οι προσαρμοσμένοι πίνακες ανάπτυξης χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία, την AI, την Aiot, τη χρηματοδότηση, το αεροδρόμιο, το τελωνείο, την αστυνομία, το νοσοκομείο, το έξυπνο σπίτι, την εκπαίδευση, τα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, το NVR, το IPC κ.λπ.



Εξοπλισμός Παραγωγής

Μηχανή SMT. Αυτόματη μηχανή εκτύπωσης. X-RAY, AOI;