Συζητήστε για το πώς να επιλέξετε το πακέτο της σανίδας βιομηχανικού πυρήνα

- 2021-11-02-

Στη διαδικασία των βιομηχανικών έργων, λαμβάνοντας υπόψη τη δυνατότητα ελέγχου της προόδου και των κινδύνων ανάπτυξης της πλακέτας κυκλωμάτων, η χρήση μιας πιο ώριμης πλακέτας πυρήνα για την προώθηση της ανάπτυξης και υλοποίησης του έργου έχει γίνει η πρώτη επιλογή των περισσότερων μηχανικών. Πώς λοιπόν να επιλέξετε τη μέθοδο σύνδεσης μεταξύ της πλακέτας πυρήνα και της πλακέτας πλάτης, δηλαδή της συσκευασίας της πλακέτας πυρήνα; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων συσκευασιών; Και ποιες είναι οι προφυλάξεις στη διαδικασία χρήσης μετά την επιλογή; Σήμερα θα μιλήσουμε για αυτά τα θέματα.
Η πλακέτα πυρήνα είναι μια ηλεκτρονική κύρια πλακέτα που συσκευάζει και ενσωματώνει τις βασικές λειτουργίες του MINI PC. Οι περισσότερες πλακέτες πυρήνα ενσωματώνουν CPU, συσκευές αποθήκευσης και καρφίτσες, οι οποίες συνδέονται με το backplane υποστήριξης μέσω ακίδων. Επειδή η πλακέτα πυρήνα ενσωματώνει τις κοινές λειτουργίες του πυρήνα, έχει την ευελιξία ότι μια πλακέτα πυρήνα μπορεί να προσαρμοστεί για μια ποικιλία διαφορετικών επιπέδων υποστήριξης, γεγονός που βελτιώνει σημαντικά την αποδοτικότητα ανάπτυξης του μικροϋπολογιστή ενός τσιπ. Επειδή η πλακέτα πυρήνα διαχωρίζεται ως ανεξάρτητη μονάδα, μειώνει επίσης τη δυσκολία ανάπτυξης και αυξάνει τη σταθερότητα και τη δυνατότητα συντήρησης του συστήματος. Ειδικά σε επείγοντα και σημαντικά έργα, υπάρχουν αβεβαιότητες ως προς το χρόνο ανάπτυξης και τον κίνδυνο ανάπτυξης υλικού υψηλής ταχύτητας και χαμηλού επιπέδου προγραμμάτων οδήγησης από το επίπεδο IC R
Φυσικά, λόγω των πολυάριθμων παραμέτρων της πλακέτας πυρήνα και του περιορισμένου χώρου αυτού του άρθρου, αυτή τη φορά θα μιλήσουμε μόνο για τη συσκευασία της πλακέτας πυρήνα. Η συσκευασία της πλακέτας πυρήνα σχετίζεται με την ευκολία της μελλοντικής παραγωγής προϊόντων, την απόδοση παραγωγής, τη σταθερότητα των δοκιμών πεδίου, τη διάρκεια ζωής των δοκιμών πεδίου, την ευκολία αντιμετώπισης προβλημάτων και τοποθέτησης ελαττωματικών προϊόντων κ.λπ. Παρακάτω θα συζητήσουμε δύο κοινά χρησιμοποιούμενες φόρμες συσκευασίας σανίδων πυρήνα.
1. Συσκευασία τύπου τρύπας σφραγίδας
Το πακέτο τύπου stamp hole αγαπήθηκε από τους ηλεκτρονικούς μηχανικούς λόγω της εμφάνισής του που μοιάζει με IC και της ικανότητας χρήσης μεθόδων συγκόλλησης και στερέωσης που μοιάζουν με IC. Επομένως, πολλοί τύποι πλακών πυρήνα στην αγορά χρησιμοποιούν αυτόν τον τύπο συσκευασίας. Αυτός ο τύπος συσκευασίας είναι πολύ σταθερός λόγω της μεθόδου σύνδεσης και στερέωσης της πλάκας βάσης με συγκόλληση και είναι επίσης πολύ κατάλληλος για χρήση σε χώρους υψηλής υγρασίας και υψηλών κραδασμών. Για παράδειγμα, έργα νησιών, έργα ανθρακωρυχείων και έργα εργοστασίων επεξεργασίας τροφίμων. Αυτοί οι τύποι περιστάσεων χρήσης έχουν τα χαρακτηριστικά της υψηλής θερμοκρασίας, της υψηλής υγρασίας και της υψηλής διάβρωσης. Η οπή σφραγίδας είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για αυτούς τους τύπους περιστάσεων έργων λόγω της μεθόδου συγκόλλησης σταθερού σημείου σύνδεσης.
Φυσικά, η συσκευασία με τρύπα σφραγίδας έχει επίσης ορισμένους εγγενείς περιορισμούς ή μειονεκτήματα, όπως: χαμηλή απόδοση συγκόλλησης παραγωγής, ακατάλληλη για συγκόλληση πολλαπλής ροής, άβολη συντήρηση, αποσυναρμολόγηση και αντικατάσταση κ.λπ.
Επομένως, εάν είναι απαραίτητο να επιλέξετε το πακέτο οπών σφραγίδας λόγω των απαιτήσεων της εφαρμογής, τα ζητήματα στα οποία πρέπει να δοθεί προσοχή είναι: η πλήρης χειροκίνητη συγκόλληση χρησιμοποιείται για να διασφαλιστεί η ταχύτητα του προϊόντος συγκόλλησης και η συγκόλληση με μηχανή δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για τελευταία φορά να επικολλήσετε την πλακέτα πυρήνα και το ποσοστό σκραπ είναι υψηλό. Παρασκευή. Ειδικότερα, το τελευταίο σημείο πρέπει να δηλωθεί συγκεκριμένα, επειδή οι περισσότερες πλακέτες πυρήνα οπών σφραγίδας επιλέγονται για να λάβουν το πολικό ποσοστό επισκευής μετά την άφιξη του προϊόντος στο εργοτάξιο, επομένως είναι απαραίτητο να αποδεχτείτε τις διάφορες ταλαιπωρίες παραγωγής και συντήρησης της οπής σφραγίδας συσκευασία, και το ποσοστό σκραπ και το συνολικό κόστος πρέπει να γίνονται δεκτά. Υψηλά χαρακτηριστικά.
2. Συσκευασία συνδέσμου ακριβείας από χαρτόνι σε πλακέτα
Εάν η ταλαιπωρία της παραγωγής και της συντήρησης που προκαλείται από τη συσκευασία με οπή σφραγίδας είναι πραγματικά απαράδεκτη, ίσως η συσκευασία συνδέσμου ακριβείας από σανίδα σε πλακέτα είναι καλύτερη επιλογή. Αυτό το είδος συσκευασίας υιοθετεί τις αρσενικές και θηλυκές υποδοχές, η πλακέτα πυρήνα δεν χρειάζεται να συγκολληθεί κατά τη διαδικασία παραγωγής και μπορεί να εισαχθεί. η διαδικασία συντήρησης είναι βολική για την έξοδο και την αντικατάσταση. η αντιμετώπιση προβλημάτων μπορεί να αντικαταστήσει την πλακέτα πυρήνα για σύγκριση. Επομένως, η συσκευασία υιοθετείται επίσης από πολλά προϊόντα και η συσκευασία μπορεί να συνδεθεί στην πρίζα, κάτι που είναι βολικό για παραγωγή, συντήρηση και αντικατάσταση. Επιπλέον, λόγω της υψηλής πυκνότητας καρφίτσας της συσκευασίας, μπορούν να τραβηχτούν περισσότερες καρφίτσες σε μικρό μέγεθος, επομένως η πλακέτα πυρήνα αυτού του τύπου συσκευασίας έχει μικρό μέγεθος. Είναι βολικό να ενσωματώνεται σε προϊόντα με περιορισμένο μέγεθος προϊόντος, όπως πασσάλους βίντεο στο δρόμο, συσκευές ανάγνωσης μετρητών χειρός κ.λπ.
Φυσικά, οφείλεται και στη σχετικά υψηλή πυκνότητα καρφίτσας, η οποία καθιστά ελαφρώς πιο δύσκολη τη συγκόλληση της θηλυκής βάσης της κάτω πλάκας, ειδικά στο στάδιο δειγματοληψίας του προϊόντος. Όταν ο μηχανικός εκτελεί χειροκίνητη συγκόλληση, πολλοί μηχανικοί έχουν ήδη κατανοήσει τη διαδικασία χειροκίνητης συγκόλλησης αυτού του είδους συσκευασίας. τρελός. Κάποιοι φίλοι έλιωσαν το πλαστικό της θηλυκής υποδοχής κατά τη συγκόλληση, κάποιοι προκάλεσαν ένα κομμάτι
Η γυναικεία υποδοχή που βασίζεται σε αυτό το πακέτο είναι δύσκολο να συγκολληθεί, επομένως ακόμη και στο στάδιο του δείγματος, είναι καλύτερο να ζητήσετε από επαγγελματικό προσωπικό συγκόλλησης να τη συγκολλήσει ή να τη συγκολλήσει με μηχάνημα τοποθέτησης. Εάν πρόκειται όντως για συγκόλληση μηχανής χωρίς όρους, ακολουθεί επίσης μια χειροκίνητη διαδικασία συγκόλλησης με σχετικά υψηλό ποσοστό επιτυχίας συγκόλλησης:
1. Απλώστε ομοιόμορφα τη συγκόλληση στα μαξιλαράκια (σημειώστε ότι όχι πολύ, πολλή συγκόλληση θα κάνει το θηλυκό κάθισμα ψηλά, και όχι πολύ λίγο, πολύ λίγο θα οδηγήσει σε ψευδή συγκόλληση).
2. Ευθυγραμμίστε το θηλυκό κάθισμα με το μαξιλαράκι (σημειώστε ότι όταν αγοράζετε το θηλυκό κάθισμα, επιλέξτε ένα θηλυκό κάθισμα με σταθερό στύλο για εύκολη ευθυγράμμιση).

3. Χρησιμοποιήστε ένα κολλητήρι για να πιέσετε κάθε πείρο έναν προς έναν για να πετύχετε τον σκοπό της συγκόλλησης (σημειώστε ότι πιέζεται χωριστά, κυρίως για να διασφαλιστεί ότι κάθε πείρος δεν βραχυκυκλώνεται και για να επιτευχθεί ο σκοπός της συγκόλλησης).