Το φαινόμενο της πλακέτας PCB RV1126 1109 IPC 2MP Sony IMX307

- 2021-11-11-

Το φαινόμενο τουRV1126 1109 IPC 2MP Πλακέτα PCB Sony IMX307
1. Μόλις αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα πολυστρωματικού υλικού PCB, θα πρέπει να το εξετάσετε στις προδιαγραφές υλικού πολυστρωματικού PCB. Συνήθως, εάν δεν εκτελεστεί η τεχνική προδιαγραφή, θα επιφέρει συνεχείς ποιοτικές αλλαγές και κατά συνέπεια θα οδηγήσει σε απόσυρση του προϊόντος. Γενικά, προβλήματα υλικών που προκαλούνται από αλλαγές στην ποιότητα των ελασμάτων PCB εμφανίζονται σε προϊόντα που κατασκευάζονται από κατασκευαστές που χρησιμοποιούν διαφορετικές παρτίδες πρώτων υλών ή χρησιμοποιούν διαφορετικά φορτία συμπίεσης. Λίγοι χρήστες έχουν αρκετά αρχεία για να μπορούν να διακρίνουν συγκεκριμένα φορτία συμπίεσης ή παρτίδες υλικών στο χώρο επεξεργασίας. Ως αποτέλεσμα, συμβαίνει συχνά τα PCB να παράγονται και να τοποθετούνται συνεχώς με εξαρτήματα, και να δημιουργούνται συνεχώς στημόνι στη δεξαμενή συγκόλλησης, χάνοντας έτσι πολλή εργασία και ακριβά εξαρτήματα.
2. Επιφανειακά ζητήματα
Συμπτώματα: κακή πρόσφυση εκτύπωσης, κακή πρόσφυση στην επιμετάλλωση, ορισμένα μέρη δεν μπορούν να χαραχθούν και ορισμένα μέρη δεν μπορούν να συγκολληθούν. Διαθέσιμες μέθοδοι επιθεώρησης: συνήθως χρησιμοποιούνται για να σχηματίσουν ορατές γραμμές νερού στην επιφάνεια της σανίδας για οπτική επιθεώρηση.
3. Λόγω της πολύ πυκνής και λείας επιφάνειας που προκαλείται από το φιλμ απελευθέρωσης, η μη επικαλυμμένη χάλκινη επιφάνεια είναι πολύ φωτεινή. Συνήθως στην μη χάλκινη πλευρά του laminate, ο κατασκευαστής του laminate δεν αφαιρεί το μέσο απελευθέρωσης. Οι τρύπες στο φύλλο χαλκού προκαλούν τη ροή της ρητίνης και τη συσσώρευση στην επιφάνεια του φύλλου χαλκού. Αυτό συμβαίνει συνήθως σε φύλλο χαλκού που είναι πιο λεπτό από την προδιαγραφή βάρους 3/4 ουγγιών. Ο κατασκευαστής του φύλλου χαλκού επικαλύπτει την επιφάνεια του φύλλου χαλκού με υπερβολικές ποσότητες αντιοξειδωτικών. Ο κατασκευαστής laminate άλλαξε το σύστημα ρητίνης, αφαιρώντας λεπτό ή τη μέθοδο βουρτσίσματος.
Λόγω ακατάλληλης λειτουργίας, υπάρχουν πολλά δακτυλικά αποτυπώματα ή λεκέδες λίπους. Βουτήξτε με λάδι κινητήρα κατά τη διάρκεια εργασιών διάτρησης, τυφώματος ή διάτρησης.
4. Λύση:
Πριν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στην κατασκευή laminate, συνεργαστείτε με τον κατασκευαστή laminate και προσδιορίστε τα δοκιμαστικά στοιχεία του χρήστη. Συνιστάται οι κατασκευαστές laminate να χρησιμοποιούν μεμβράνες που μοιάζουν με ύφασμα ή άλλα υλικά απελευθέρωσης. Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή laminate για να επιθεωρήσετε κάθε παρτίδα φύλλου χαλκού που δεν είναι κατάλληλο. ζητήστε λύση για να αφαιρέσετε τη ρητίνη. Ρωτήστε τον κατασκευαστή του laminate για τη μέθοδο αφαίρεσης. Ο Changtong συνιστά τη χρήση υδροχλωρικού οξέος, ακολουθούμενη από μηχανικό τρίψιμο για την αφαίρεσή του. Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του laminate και χρησιμοποιήστε μηχανικές ή χημικές μεθόδους εξάλειψης.
RV1126 1109 IPC 2MP Sony IMX307 PCB Board