Πρόσκληση προϊόντων της σειράς Thinkcore Rockchip RV1126 Development Board σε αντιπροσώπους

- 2022-11-11-

Με την ταχεία ανάπτυξη της βιομηχανίας του Διαδικτύου των Πραγμάτων, ο αριθμός των συνδεδεμένων συσκευών IoT παγκοσμίως αυξήθηκε από 5,2 δισεκατομμύρια το 2015 σε 12,6 δισεκατομμύρια το 2020 και αναμένεται να φτάσει τα 24,6 δισεκατομμύρια το 2025. Σε αυτή την περίπτωση, η ζήτηση για εξατομικευμένες και ελαφριές τα σενάρια τμηματοποίησης θα γίνονται όλο και πιο δυναμικά και η έξυπνη εφαρμογή του AIoT θα εμπλουτίζεται σταδιακά. Όσο πιο ελαφρύ είναι το σενάριο εφαρμογής, τόσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη βελτίωσης της αποτελεσματικότητας της πλατφόρμας, των τσιπ και των συσκευών υλικού και μείωση της δυσκολίας και του κόστους ανάπτυξης. Η έξυπνη λειτουργία μπορεί να επιτευχθεί χωρίς να βασίζεται στην αλληλεπίδραση με το cloud.


Επιπλέον, η μαζική ζήτηση για τμηματοποίηση απαιτεί επίσης το προϊόν να έχει υψηλότερη απόδοση κόστους και μπορεί να επωφεληθεί πλήρως από την παλιά, μείωση της περιττής σπατάλης πόρων.

Ελαφριές εφαρμογές υπολογιστών αιχμής, μειώνοντας το κόστος ανάπτυξης κατά 30%



Τα προϊόντα της σειράς πλακών ανάπτυξης TC-RV1126 βασίζονται στην πλατφόρμα RV1126 της Rockchip. Έχει τα χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης, χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, ελαφριάς ανάπτυξης και μεγαλύτερης εξοικονόμησης κόστους. Είναι πολύ κατάλληλο για εφαρμογές υπολογιστών αιχμής σε σενάρια μικρού και μεσαίου μεγέθους. Σε σύγκριση με την πλακέτα ανάπτυξης προηγούμενης γενιάς TC-RK3399, το κόστος ανάπτυξης των προϊόντων της σειράς πλακέτας ανάπτυξης TC-RV1126 μειώνεται κατά 30%, κάτι που είναι μια σπάνια, οικονομικά αποδοτική επιλογή υλικού υπολογιστών αιχμής.



Εξοπλισμένο με τσιπ όρασης, υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

Τα προϊόντα της σειράς πλακέτας ανάπτυξης TC-RV1126 είναι εξοπλισμένα με Rockchip RV1126, το οποίο χρησιμοποιεί τετραπύρηνο Arm Cortex A7 αρχιτεκτονική πυρήνα 32 bit και ενσωματώνει NEON και FPU. Υποστήριξη TensorFlow/MXNet/PyTorch/Caffe και μια σειρά πλαισίου βαθιάς εκμάθησης, πλούσιοι πόροι και εύκολη ανάπτυξη, ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της διαφορετικής ανάπτυξης του siege lion. Η πλατφόρμα διαθέτει βασικές τεχνολογίες σε νευρωνικά δίκτυα, επεξεργασία εικόνας, τεχνητή νοημοσύνη, βαθιά εκμάθηση, βελτιστοποίηση ισχύος συστήματος SOC, ανίχνευση προσώπου, λήψη εικόνας, προσαρμοστική προσαρμογή τεχνολογίας εικόνας και άλλα πεδία.


Ενσωματωμένη ανεξάρτητη NPU, η απόδοση AI είναι υψηλότερη

Γενικά πιστεύεται ότι όσο μεγαλύτερη είναι η υπολογιστική ισχύς NPU, τόσο το καλύτερο. Είναι αλήθεια αυτό; Στην πραγματικότητα, η υψηλή υπολογιστική ισχύς θα φέρει επίσης υψηλότερη κατανάλωση ενέργειας και υψηλότερο κόστος κατασκευής. Σε σενάρια ελαφρών εφαρμογών, η υψηλή χρήση της υπολογιστικής ισχύος αλλά η χαμηλή χρήση της υπολογιστικής ισχύος είναι σπατάλη πόρων. Τα προϊόντα της σειράς πλακέτας ανάπτυξης TC-RV1126 διαθέτουν ανεξάρτητο ενσωματωμένο NPU, το οποίο παρέχει υπολογιστική ισχύ 2 TOPS και υποστηρίζει μικτές λειτουργίες INT8/INT16. Πληροί πλήρως την εφαρμογή σε ελαφριά σενάρια. Επιπλέον, εκτελεί ανεξάρτητα υπολογισμούς AI, κάτι που είναι πιο αποτελεσματικό, ακριβές και λιγότερο ψευδώς θετικά.


Υποστηρίζει μια ποικιλία κωδικοποιητών βίντεο, κατάλληλα για διαφορετικές συσκευές προβολής

TC-RV1126 DEVELOPMENT BOARD ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ υποστηρίζει κωδικοποιητή βίντεο H.265/H.264/MJPEG, υποστηρίζει ρυθμίσεις παραμέτρων ποιότητας βίντεο πολλαπλών επιπέδων και πολυπλοκότητα κωδικοποίησης, υποστηρίζει 4K@30fps 1080p@30fps, κωδικοποίηση βίντεο και μέγιστη υποστήριξη 4K3ps0f την ίδια κωδικοποίηση και λύση? Μπορεί να προσαρμόσει τις αυθεντικές συσκευές οθόνης με διαφορετικές διαμορφώσεις και να συνδυάσει την εξαιρετική ικανότητα κωδικοποιητή με τον υπολογισμό άκρων. Ενώ βελτιώνεται η ποιότητα της εικόνας, η καθυστέρηση ροής βίντεο είναι χαμηλότερη, η απόδοση σε πραγματικό χρόνο είναι ισχυρότερη και η κατοχή εύρους ζώνης και ο χώρος αποθήκευσης μειώνονται, μειώνοντας περαιτέρω το κόστος εφαρμογής.


Πλούσια διεπαφή επέκτασης, μειώνει τη δυσκολία ανάπτυξης

Τα προϊόντα της σειράς πλακέτας ανάπτυξης TC-RV1126 είναι εξοπλισμένα με Ethernet, έξοδο HDMI, RS232, RS485, Line in/out, Wi-Fi, TF και άλλες διεπαφές για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις διαφορετικών σεναρίων. Με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και υψηλή σχεδίαση ολοκληρωμένων κυκλωμάτων, μπορεί να λειτουργήσει ομαλά και σταθερά σε εξωτερικό περιβάλλον εργασίας -40~70 και έχει ισχυρή προσαρμοστικότητα σε σκληρό περιβάλλον.


Εφαρμόζεται στο έξυπνο εργοτάξιο για την επίτευξη αποτελεσματικής και έξυπνης επίβλεψης

Τα προϊόντα της σειράς πλακών ανάπτυξης TC-RV1126 έχουν εφαρμοστεί ώριμα στον τομέα της έξυπνης ασφάλειας, της αναγνώρισης προσώπου, της κλειδαριάς πόρτας. Προϊόντα της σειράς πλακέτας ανάπτυξης TC-RV1126 που είναι κατασκευασμένα σε μια ποικιλία αλγορίθμων σκηνής τοποθεσίας, παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και αναγνώριση μιας σειράς παραβιάσεων τοποθεσίας και συναγερμού. 


Τα προϊόντα υπολογιστών αιχμής της τεχνολογίας Thinkcore βοηθούν την έξυπνη παραγωγή και διαχείριση του κατασκευαστικού κλάδου με πλούσιους τύπους δεδομένων, έξυπνη ανάλυση κάθετης τμηματοποίησης και τυπική ανοιχτή διεπαφή API. Στο μέλλον, η Thinkcore Technology θα συνεχίσει να καταβάλλει προσπάθειες στον τομέα των υπολογιστών αιχμής και θα εισάγει περισσότερες ολοκληρωμένες λύσεις υπολογιστών αιχμής με λογισμικό και υλικό που χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλους τους τομείς της ζωής.