Νέα άφιξη | Thinkcore RK3568 System On Module Launch

- 2022-11-23-

Στις αρχές Νοεμβρίου 2022, η Thinkcore κυκλοφόρησε το σύστημα μονάδων TC-RK3568, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή AIoT νέας γενιάς της Rockchip, τον RK3568.
Ο εμπορικής ποιότητας RK3568 μπορεί να εξοπλιστεί με τον επεξεργαστή RK3568.
Το SoM μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ηλεκτρικές, βιομηχανικές, ιατρικές, μεταφορές και άλλες σχετικές εφαρμογές.


Επισκόπηση του TC-RK3568 System on Module
Το σύστημα στη μονάδα TC-RK3568 (SoM) είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Rockchip νέας γενιάς AIoT, τον RK3568, έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή 64-bit Cortex-A55 που βασίζεται σε προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας 22 nm με ενσωματωμένο NPU, που λειτουργεί σε συχνότητα έως και 2,0 GHz.
Το SoM διαθέτει πλούσιες περιφερειακές διεπαφές, ισχυρή απόδοση πολυμέσων, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και υψηλή ποιότητα.
Μπορεί να ωφεληθεί πολύ από την ηλεκτρική ενέργεια, την υγειονομική περίθαλψη, το Διαδίκτυο των πραγμάτων, τη βιομηχανία, τις μεταφορές και την τεχνητή νοημοσύνη.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως σε διάφορες βιομηχανίες.
Στη διαδικασία σχεδιασμού, έχει υποβληθεί σε σκληρές δοκιμές θερμοκρασίας περιβάλλοντος, δοκιμές πίεσης και μακροχρόνιες δοκιμές λειτουργίας και έχει επαληθευτεί σε διάφορους ακροδέκτες και επιτόπου ως σταθερό και αξιόπιστο.



Υψηλή Επεκτασιμότητα
Το TC-RK3568 SoM διαθέτει πλούσιες διεπαφές υψηλής ταχύτητας, οι οποίες μπορούν να επεκτείνουν τις λειτουργίες, να το κάνουν πιο αποτελεσματικό και να διευκολύνουν τη σύνδεση.
Ενσωματωμένο διπλό GMAC. υποστήριξη για διεπαφές RGMII, SGMII και QSGMII (2-MAC). υποστήριξη για 8 UART. και υποστήριξη για 2 Gigabit Ethernet (μέσω του τσιπ PHY).


Ελαφρύ AI
Εκτός από τη συχνότητα έως και 2,0 GHz, το TC-RK3568 SoM ενσωματώνει επίσης ένα NPU με έως και 1 TOPS, το οποίο μπορεί να υποστηρίξει ελαφρύ υπολογιστικό AI από άκρο σε άκρο.
Και παρέχετε το RKNN-Toolkit, με την ισχυρή του συμβατότητα, με το οποίο μπορείτε εύκολα να μεταμορφώσετε το μοντέλο δικτύου που βασίζεται σε μια σειρά πλαισίων όπως Caffe, TensorFlow, TF-Lite, ONNX, PyTorch, Keras και Darknet, έτσι ώστε η εφαρμογή AI σας να είναι εύκολο στην εφαρμογή.


Μπορεί να υποστηρίξει τρεις οθόνες με διαφορετικές οθόνες
Τα HDMI 2.0, eDP, LVDS, RGB παραλληλισμός και MIPI-DSI υποστηρίζονται καλά. υποστηρίζουν τρία είδη σημάτων οθόνης που εξάγονται ταυτόχρονα, τρεις διαφορετικές οθόνες και ανάλυση 4K.
Η απόδοση οθόνης του TC-RK3568 SoM είναι τόσο καλή που παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία αλληλεπίδρασης ανθρώπου-υπολογιστή.
Το PDA, η ταμειακή μηχανή διπλής οθόνης, η μηχανή διαφήμισης πολλαπλών οθονών, η μηχανή καραόκε, η ηλεκτρονική πλακέτα στάσης, η μηχανή αυτοεξυπηρέτησης, η βιομηχανική HMI και άλλες εφαρμογές είναι κατάλληλες.



Ισχυρή απόδοση κωδικοποιητή βίντεο
Σκληρή αποκωδικοποίηση HD σε μορφές όπως 265 ή VP9, ​​οι οποίες μπορούν να αποκωδικοποιηθούν με πολλές πηγές βίντεο ταυτόχρονα, όπως 1080p στα 30 fps σε H264 ή H265 με κανάλια 8x10,
Υποστήριξη HDR10, το οποίο έχει εξαιρετικό χρώμα και δυναμικό εύρος.
Κωδικοποίηση υλικού H.264 και H.265, 1080p στα 60 fps, δυναμικός ρυθμός bit, ρυθμός καρέ και προσαρμογή ανάλυσης
Οι ισχυρές δυνατότητες κωδικοποίησης και αποκωδικοποίησης υλικού μπορούν να καλύψουν τις διάφορες ανάγκες των περισσότερων τερματικών πολυμέσων, τερματικών βιντεοδιάσκεψης κ.λπ.


OS
Το TC-RK3568 SoM υποστηρίζει λειτουργικά συστήματα Linux 4.19 και Android 11, τα οποία είναι βαθιά βελτιστοποιημένα από την ομάδα Thinkcore, εξασφαλίζοντας υψηλή σταθερότητα για μεγάλες διαδρομές.
Συνεργαστείτε με την επαγγελματική τεχνική υποστήριξη για να αποφύγετε πολλά τεχνικά προβλήματα στη διαδικασία ανάπτυξης του προϊόντος.



Εφαρμογή Στόχου
Πλούσια διεπαφή, οικονομικά αποδοτική βιομηχανική και εμπορική ευελιξία,

Αυτά τα ολοκληρωμένα πλεονεκτήματα αυξάνουν την ανταγωνιστικότητα πολλών προϊόντων TC-RK3568 SoM στους τομείς της βιομηχανίας, της ιατρικής περίθαλψης, της ηλεκτρικής ενέργειας, των μεταφορών, της περιβαλλοντικής παρακολούθησης, της ασφάλειας, της νέας ενέργειας και των επικοινωνιών.