Ειδοποίηση διακοπών προς τους πελάτες

- 2023-01-03-

Αγαπητέ συνεργάτη:
Γειά σου! Όλο το προσωπικό της Shenzhen Thinkcore Technology Co., Ltd σας ευχαριστεί ειλικρινά για τη μακροπρόθεσμη υποστήριξη και κατανόησή σας. Εύχομαι στην εταιρεία σας μια ευημερούσα επιχείρηση και ό,τι καλύτερο για τη νέα χρονιά! Το νέο έτος, η εταιρεία μας θα εργαστεί σκληρότερα για να σας παρέχει καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες.
Το πρόγραμμα των εορτών της Πρωτοχρονιάς και του Ανοιξιάτικου Φεστιβάλ έχει ως εξής:
Διακοπές Πρωτοχρονιάς: 31 Δεκεμβρίου 2022 - 2 Ιανουαρίου 2023. επίσημη εργασία στις 3 Ιανουαρίου.
Ώρα διακοπών για το Εαρινό Φεστιβάλ: 15 Ιανουαρίου - 29 Ιανουαρίου 2023 και επίσημα έναρξη εργασιών στις 30 Ιανουαρίου. Προς πελάτες: Οι αποστολές σταμάτησαν στις 14 Ιανουαρίου. Οι συνεργάτες καλούνται να κανονίσουν τον κύκλο παραγωγής του προϊόντος. Κατά τη διάρκεια των διακοπών, η εταιρεία μας δεν θα κανονίσει την παραλαβή και την παράδοση.
Η εταιρεία μας δεν εφημερεύει τις γιορτές. Για να διασφαλίσουμε ότι οι δραστηριότητες κάθε εταιρείας δεν θα επηρεαστούν κατά τη διάρκεια των διακοπών, σας υπενθυμίζουμε ειλικρινά να δώσετε προσοχή στα ακόλουθα:
1. Εάν η εταιρεία σας έχει επείγουσες αποστολές, επικοινωνήστε έγκαιρα με την εξυπηρέτηση πελατών μας για να επαληθεύσετε την ημερομηνία παράδοσης, για να αποφύγετε περιττές απώλειες που προκαλούνται από λάθος αποστολές.
2. Η εταιρεία μας δεν κανονίζει παράδοση και επαγγελματικά θέματα κατά τη διάρκεια των διακοπών. Για πελάτες με όλες τις ανάγκες παραγγελίας, επικοινωνήστε μαζί τους μετά τις διακοπές.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξή σας για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε από τα παραπάνω θέματα!

Shenzhen Thinkcore Technology Co., Ltd

30 Δεκεμβρίου 2022