Ανακοίνωση για τις διακοπές της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς

- 2024-01-18-

Αγαπητέ συνεργάτη:

Γειά σου! Όλο το προσωπικό της Shenzhen Thinkcore Technology Co., Ltd σας ευχαριστεί ειλικρινά για τη μακροπρόθεσμη υποστήριξη και κατανόησή σας. Εύχομαι στην εταιρεία σας μια ευημερούσα επιχείρηση και ό,τι καλύτερο για το νέο έτος! Το νέο έτος, η εταιρεία μας θα εργαστεί σκληρότερα για να σας παρέχει καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες.

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή από τις 3 έως τις 18 Φεβρουαρίου για διακοπές της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς. Οι κανονικές εργασίες θα ξαναρχίσουν στις 19 Φεβρουαρίου. Οι αποστολές σταμάτησαν στις 31 Ιανουαρίου. Οι συνεργάτες καλούνται να κανονίσουν τον κύκλο παραγωγής του προϊόντος. Κατά τη διάρκεια των διακοπών, η εταιρεία μας δεν θα κανονίσει την παραλαβή και την παράδοση.

Η εταιρεία μας δεν εφημερεύει τις γιορτές. Για να διασφαλίσουμε ότι οι δραστηριότητες κάθε εταιρείας δεν θα επηρεαστούν κατά τη διάρκεια των διακοπών, σας υπενθυμίζουμε ειλικρινά να δώσετε προσοχή στα ακόλουθα:

1. Εάν η εταιρεία σας έχει επείγουσες αποστολές, επικοινωνήστε έγκαιρα με την εξυπηρέτηση πελατών μας για να επαληθεύσετε την ημερομηνία παράδοσης, για να αποφύγετε περιττές απώλειες που προκαλούνται από λάθος αποστολές.

2. Η εταιρεία μας δεν κανονίζει παράδοση και επαγγελματικά θέματα κατά τη διάρκεια των διακοπών. Για πελάτες με όλες τις ανάγκες παραγγελίας, επικοινωνήστε μαζί τους μετά τις διακοπές.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξή σας για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε από τα παραπάνω θέματα!

Shenzhen Thinkcore Technology Co., Ltd

19 Ιανουαρίου 2024